centre

L'ADAPTACIÓ FUNCIONAL DE LA LLAR

Fes-te la vida fàcil a casa.

Un espai real de valoració

La llar del CVI és una de les eines més potents a l’hora de valorar a les persones i el seu dia a dia. És un espai real de valoració, i s’utilitza per a que les persones puguin veure i probar tots els productes del suport disponibles al mercat. Es tracta d’una llar completament accessible i digital, dotada de les últimes novetats en domòtica assistencial, però també hi trobem les solucions més sencilles. Es reprodueix de manera fidedigna un entorn real (una llar), i consta de 3 espais: L’habitatge, la zona d’Atenció, i el Laboratori.

L'àrea d'habitatge

Un espai que reprodueix de forma real l’entorn d’un habitatge amb totes les dependències habituals, i en el que la persona amb problemes d’autonomia personal pot reproduir les diferents activitats de la seva vida diària i experimentar amb totes les ajudes tècniques.

L'àrea d'atenció personalitzada

És l’area on l’equip atén de forma personalitzada a les persones que s’adreçen al CVI,  per tal de poder-les conèixer, identificar les seves necessitats i trobar les solucions adients per potenciar l’autonomia personal a la seva llar.

L'àrea de recerca i serveis

Es tracta de l’espai de suport del CVI. Aquí, emmagatzemem els productes i desenvolupem les activitats de recerca i innovació. També hi trobem el control dels elements informàtics i domòtics. L’àrea de recerca està coordinada amb la Universitat Politècnica de Catalunya.