projectes-cvi

Els projectes CVI

Al CVI classifiquem els nostres projectes en 3 grans àrees d’actuació:

  • Els projectes per a les Persones. Basats en l’actuació directa sobre les persones, per millorar la seva autonomia, seguretat i qualitat de vida.
  • Els projectes de Formació. Compartim el nostre coneixement amb professionals, estudiants, familiars o cuidadors/es, o les pròpies persones amb discapacitat i/o dependència.
  • Els projectes de recerca. Ampliem els coneixements al camp, validem nous productes per millorar la vida de las persones, desenvolupem noves tecnologies i productes, i avaluem els nostres programes, de la mà de les Universitats i els Centres de Recerca.

Pots consultar tots els projectes del CVI, actuals i finalitzats, al Buscador de Projectes:

Persones

Els projectes per a les persones que es realitzen al CVI, de caire assistencial, estàn centrats en aplicar l’Adaptació Funcional de la Llar amb diferents col·lectius i amb diferents intensitats. Realitzem programes d’intervenció completa amb diversos col·lectius amb discapacitat i/o dependència, com la gent gran, les persones amb discapacitat, les persones amb discapacitat adquirida, els grans depenents… A banda dels programes, també realitzem visites i intervencions per a les persones que contactin de manera independent amb el CVI per a realitzar l’Adaptació Funcional de la Llar (Visites privades). 

PROGRAMES DIRECTES D'ADAPTACIÓ FUNCIONAL DE LA LLAR

RETORN A LA LLAR DESPRÉS D'INGRÉS A CENTRE SOCIOSANITÀRI

REALITZACIÓ D'INFORMES DE VALORACIÓ

ASESSORAMENT, ACOMPANYAMENT I SUPORT

Formació

Des del CVI som molt versàtils a l’hora de realitzar formacions. Fem formacions més específiques, com per exemple tallers de transferències i mobilitat, de les activitats de la vida diària, de comunicació… També busquem formar a diferents perfils: Des de professionals que volen aprofundir en la millora de l’autonomia a través de l’Adaptació Funcional de la Llar, familiars i cuidadors/es que volen incorporar noves tècniques, estratègies o coneixements, els futurs professionals de l’àmbit que s’estàn formant en IES, FP, Graus o Màsters, la gent gran, o les persones amb dependència/discapacitat.

FORMACIÓ PER A IES I FORMACIÓ PROFESSIONAL

FORMACIÓ PER A PROFESSIONALS I SESSIONS CLÍNIQUES

XERRADES PER A GENT GRAN, CUIDADORS/ES I FAMÍLIES

TALLERS DE CUINA PER A PERSONES AMB DEPENDÈNCIA O DISCAP.

Recerca

Al CVI impulsem la recerca en el camp, la investigació de nous productes, la innovació mitjançant nous productes, la validació de productes sobre usuaris reals per a la seva introducció al mercat, el desenvolupament de nous productes i tecnologies, etc. D’altra banda, també realitzem recerca científica al camp i als nostres propis programes. Realitzem anàlisis i estudis per comprobar la seva efectivitat i la seva eficiència (cost-benefici), juntament amb les Universitats i els Centres de Recerca. 

VALIDACIÓ DE PRODUCTES DE SUPORT I NOVES TECNOLOGIES

DESENVOLUPAMENT I INNOVACIÓ AMB NOUS PRODUCTES I TECNOL.

RECERCA CIENTÍFICA EN L'ÀMBIT DE LA MILLORA DE L'AUTONOMIA

ESTUDIS I EVALUACIONS ANACÈMIQUES DELS PROGRAMES DEL CVI