publicacions

Publicacions

L’entitat ha realitzat diversos estudis i publicacions especialitzades sobre la dependència i la discapacitat.

“Observatorio de la cooperación público privada en las políticas sanitarias y sociales. Edidat per ESADE.

El programa d’Adaptació funcional de la llar de persones grans i/o dependents” durant l’any 2012: Avaluació del seu impacte social i econòmic. Realitzat conjuntament amb el Departament d’Econometria de la Universitat de Barcelona, Risckcenter, l’Ajuntament de Barcelona i el CVI.

El Programa “Adaptació funcional de la llar per a persones grans i/o dependents” durant l’any 2013: Avaluació del seu impacte social i econòmic I Estalvi en prevenció de caigudes. Realitzat conjuntament amb el Departament d’Econometria de la Universitat de Barcelona, Risckcenter, l’Ajuntament de Barcelona i el CVI.

Programa Adaptant-nos a casa. Realitzat conjuntament amb: l’Institut Municipal de persones amb Discapacitat (Ajuntament de Barcelona) el Consorci Sanitari de Barcelona, Departament d’Econometria de la Universitat de Barcelona, Risckcenter i el CVI

“Anàlisis de la estrategia de la cooperación para la innovación europea sobre el envejecimiento activo y saludable y su impacto en España. Logros y propuestas de mejora para el período 2016-2020”- La nostra entitat, com a referent dins d’aquest àmbit. Annex 1, on hi ha un resum de les activitats que realitzen les entitats de referència espanyoles de l’any 2016. Patrocinat pel Ministerio de Ecomonia, Industria y Competividad.