L'Adaptació Funcional de la Llar

Ajudem a que les persones amb discapacitat, dependència o gent gran puguin seguir vivint a la seva llar, amb el màxim de qualitat de vida, potenciant l’autonomia i la seguretat a la llar. 

L’Adaptació Funcional del CVI és un servei integral de valoració, assessorament i intervenció. Ens centrem en les persones i les seves llars per crear entorns que potenciin la vida independent. 

Com ho fem?

Atenció personalitzada

Al CVI tractem cada cas com el que és: ÚNIC! Cada persona té unes necessitats diferents, amb llars diferents i històries de vida diferents.

Equip d'experts multidisciplinari

L'equip del CVI és multidisciplinari: Terapèutes Ocupacionals, Fisioterapeutes, Logopedes, Treballadores Socials... Això ens permet una visió global per cobrir totes les necessitats de la persona.

Solucions a mida sense grans inversions

Al CVI som sensibles a les situacions econòmiques de cada família. Trobarem les solucions més cost-efectives, i realitzarem assessorament sobre on trobar els ajuts necessaris. El CVI no rep cap benefici econòmic per visitar a les persones ni per prescriure cap solució.

Cuidem al cuidador

La nostra intervenció no només impacta en la persona amb discapacitat, dependència o gent gran. També posem la mirada en la descàrrega de la persona cuidadora i en la seva qualitat de vida, especialment en els casos de gran dependència.

Un procés reconegut per milers de persones

El CVI ha ajudat a més de 6.000 persones a mantenir-se a la seva llar. Ha estat premiat per les autoritats Catalanes, i per la Unió Europea, com a referent en l'envelliment actiu i vida independent.

Solucions

Productes de suport

Els productes de suport són elements que faciliten el manteniment de les activitats de la vida diària.

Arranjaments funcionals

Petits arranjaments a la llar de la persona, per tal de suprimir barreres arquitectòniques i facilitar la mobilitat i usabilitat de la llar.

Tecnologia

Amb el poder de la tecnologia adaptada, podem donar solucions en aspectes com la comunicació, la seguretat a la llar, o la connexió amb els familiars de manera no intrusiva.

Opinions de casos reals

Jo vaig conèixer el CVI a través d’una veïna de l’escala que anava pel carrer amb un caminador que no havia vist mai. Ella em va parlar del centre, i em va recomanar anar a provar els productes i els ajuts que tenien. Ara sóc més autònoma, em sento més segura tant a casa com quan vaig pel carrer amb el caminador.
Rosi, 70
Tinc 41 anys i pateixo una malaltia neurodegenerativa anomenada Atàxia de Friedreich. Tinc greus problemes de coordinació i em costava molt i molt posar la clau al pany de la porta per obrir i tancar. Vaig poder provar un pany que obre i tanca la porta amb el mòbil, cosa que em va facilitar molt la vida i em va donar molta més independència.
Isaac, 41
Com ja se sap, és una gran sort quan arribes a gran, poder seguir vivint en el domicili de sempre, del que queden els millors records.No obstant la pèrdua de capacitat es va fent important, i haig d’agrair que s’hagin trobat petits o grans elements que ajuden a desenvolupar les nostres tasques diàries i que així augmentin la seguretat per valer-nos per nosaltres mateixes. He de reconèixer que en la majoria d’ocasions ni sabia que existien.
Concepció, 78
Hola, sóc Araceli i tinc paràlisi cerebral. Ja fa un temps que van venir a casa les persones del CVI i em van proposar unes ajudes per poder caminar molt millor per la meva casa i estar més segura. Van ser unes persones molt properes i amables en tot moment amb mi. Em van posar unes barres que m’ajuden a desplaçar-me millor per diverses zones de la casa i també el bany. A més d’una barana per poder aixecar-me amb més facilitat del llit. També em van portar uns coberts que m’ajuden a menjar millor i un aparell per poder-me posar els mitjons sense ajupir-me tant i que em va molt bé. Estimo molt a cadascuna de les persones que van venir a ajudar-me.
Araceli, 39

Volem ajudar-te

Sabem que no és fàcil. Deixan’s ajudar-te. Som els experts al teu servei.