APOSTEM PEL MODEL D'ASSISTÈNCIA DOMICILIÀRIA DEL FUTUR

AVI és una associació sense ànim de lucre, declarada d'Utilitat Pública.

Volem combinar l'adaptació de la llar, la tecnologia, i els serveis d'atenció a la persona, per crear el nou model d'atenció a la llar

Adaptació Funcional de la Llar

Adaptar les llars de les persones, amb productes de suport i ajudes tècniques, per a que els més vulnerables segueixin sent autònoms.

Tecnologia


Incorporar elements tecnològics a la vida de les persones, per facilitar la seva comunicació, seguretat i autonomia en el dia a dia.

Serveis per a les persones

Persones ajudant a persones: Atenció a la dependència, infància i famílies, benestar i salut, tercera edat, formació, treball...

L'objectiu de l'AVI és millorar l'autonomia, la seguretat i la qualitat de vida per a les persones amb discapacitat i/o dependència. Per fer-ho, cal utilitzar tots els recursos que aporten autonomia a les persones: L'Adaptació Funcional de la Llar, la Tecnologia i els serveis per a les persones. L'Associació aposta per aquest model des de la seva creació al 2007, impulsant dos dels grans àmbits amb el Centre de Vida Independent (CVI), el seu gran projecte.

ELS NOSTRES PROJECTES

CENTRE DE VIDA INDEPENDENT (CVI)

El Centre de Vida Independent és un centre valorador expert en l'Adaptació Funcional de la Llar. Es centra en l'assistència directa en les persones, la formació a diversos col·lectius, i la investigació i recerca en el seu àmbit d'actuació.

BANC DEL MOVIMENT - PUNT DRETA (BDM)

Prestem el servei d’atenció al "Banc del Moviment, xarxa solidària de productes de suport". El Banc del Moviment és un projecte basat en la solidaritat dels Barcelonins, on es recullen productes de suport i ajudes tècniques de les persones amb discapacitat i/o dependència.

ELS SOCIS DE L'AVI

Comparteixen la visió de futur de l'AVI i li donen suport:

Suscriu-te al butlletí de notícies de l'AVI: