L’Aula CVI forma a més de 1.000 alumnes a l’any, en un entorn real. Realitzem accions de capacitació per a persones cuidadores profesisonals i informals. Formem als professionals del futur i el present. Fem tallers vivencials amb les persones amb discapacitat i/o dependència.

La formació al CVI

Al CVI realitzem formació en entorn real (al pis del Centre de Vida Independent, una llar totalment adaptada, domòtica i digital).
Tota la formació al CVI té un component pràctic i vivencial
Ens recolzem en la tecnologia per oferir formació de primera qualitat (per exemple, gravacions en viu per facilitar el re-aprenentatge).
Tots els formadors són professionals de la salut experts en productes de suport i accessibilitat. 
Cada curs s’adapta a les necessitats del col·lectiu al que va adreçat.

Formacions a mida per diferents necessitats

Si al catàleg no trobes la formació que necessites, avisa’ns. Farem un plà de formació personalitzat per a les teves necessitats. 

Volem cuidar a les persones que cuiden. Oferim capacitació per persones cuidadores, tant profesisonals com familiars, per tal que puguin realitzar les tasques de cura de la manera més segura. Oferim formació de transferències i mobilització, sedestació i desplaçaments, suport en les activitats de la vida diària, i maneig dels diferents productes de suport.

Oferim formació especialitzada per a estudiants de diferents disciplines, centrada en l’atenció a les persones amb discapacitat i/o dependència. 

Oferim formació per als professionals de diferents disciplines socials i sanitàries, per aprofundir en el món dels productes de suport i l’adaptació de l’entorn, per potenciar l’autonomia i seguretat de les persones amb dependència i/o discapacitat. 

Realitzem tallers vivencials, per a que les persones amb discapacitat i/o dependència puguin veure de primera mà com és una llar totalment adaptada, aplicat a les diferents activitats de la vida diària (cuina, desplaçaments, comunicació…).