Recerca al CVI

Un dels punts centrals del CVI és la necessitat de descobrir i fer avançar el sector, amb una proposta investigadora i innovadora ambiciosa. Realitzem projectes d’innovació tecnològica, així com recerca científica en diversos àmbits relacionats amb la discapacitat i/o dependència. 

Innovació tecnològica

Impulsem la innovació de les empreses i startups del sector

Al CVI tenim un compromís amb la mirada llunyana i de futur. Quan detectem un producte de suport o tecnològic que cobreix una necessitat no coberta, fem tot el possible per ajudar a desenvolupar-la. Realitzem projectes de validació i auditoria assistencial, i donem eines per que les empreses realitzin els millors productes. 

Col·laboració amb universitats i desenvolupadors tecnològics

Col·laborem amb diferents universitats, en multitud d’ambits, per facilitar la transmissió de coneixements. Disposem de diferents programes i convenis per el desenvolupament tecnològic i la formació dels futurs professionals del sector. Realitzem proves pilot de prototips en entorns reals i simulats. 

El laboratori del CVI

El CVI compta  amb un laboratori de recerca per posar a l’abast dels usuaris i professionals tota la tecnologia ja disponible en el mercat o bé la que es troba en un estat de desenvolupament molt avançat, que pugui tenir aplicacions concretes a persones amb manca d’autonomia. Des del laboratori, fem recerca a dos nivells: en la integració i adaptació de tecnologies existents per reduir la dependència i en la recerca i en el desenvolupament de nous productes que posteriorment es puguin comercialitzar.

Estudis científics

En el marc de col·laboració amb l’àmbit de les universitats, realitzem anàlisis i estudis científics per recercar sobre els programes innovadors que desenvolupem.