Projecte d’investigació ASSAM. Seminari d’inici de projecte

Finançat per la Unió Europea i el Ministerio de Industria, Energía y Turismo

Els dies 7 i 8 de juny, va tenir lloc a Bremen (Alemanya) la primera reunió del equip d’ investigació del projecte ASSAM, per tal establir conjuntament una visió global i consensuar una metodologia de treball.

RESUM DEL PROJECTE:

Per compensar la disminució de les capacitats físiques i cognitives com ara l’equilibri inestable, la disminució de l’ àrea visual, o la demència lleu, es desenvoluparan tres tipus de plataformes de mobilitat diferents: un caminador, una cadira de rodes i un tricicle. Per mitjà de la incorporació de les últimes tecnologies de navegació i posicionament, aquests donaran suport a la mobilitat quotidiana i a l’autonomia, tot millorant les transferències y els desplaçaments d’aquests col·lectius.

Per més informació anar a la pàgina de recerca.Deixeu un comentari