SESSIÓ TÈCNICA DEL PROGRAMA D’ADAPTACIÓ FUNCIONAL A LA LLAR PER A PERSONES GRANS DE LA CIUTAT DE BARCELONA. DIA 26 DE FEBRER AL CASAL DEL METGE.

PROGRAMA :
1. Presentació de l’acte ; a càrrec de l’AVI.
2. Inauguració de la sessió; a càrrec del Sr. Angel Miret, gerent de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, de l’Ajuntament de Barcelona.
3. Presentació del Programa d’adaptació funcional de la llar per a persones grans de la ciutat de Barcelona i del Centre de Vida Independent; a càrrec del
personal tècnic del CVi i de l’Ajuntament de Barcelona.
4. Avaluació del impacte social i econòmic del Programa d’adaptació funcional de la llar per a persones grans de la ciutat de Barcelona ; a càrrec del equip RiskCenter de la Universitat de Barcelona.
5. Cloenda: reflexions i conclusions; a càrrec d’ Angels Canals, gerent de l’Institut Municipal de Serveis Socials de l’Ajuntament de Barcelona.
L’acte es realitzarà el dimecres 26 de Febrer a les 10 del matí al Casal del Metge ( Via Laietana, 31, Barcelona). Hi ha entrada accessible per el carrer Tapineria, 10.
En l’acte es farà el lliurament del llibre Programa d’Adaptació Funcional a la Llar per a persones grans i/o dependents 2012: Avaluació del seu impacte social i econòmic. Patrocinat per la Fundació Vila Casas.
Es prega que confirmeu la vostra assistència a cvi@cvi-bcn.org o bé al telèfon: 93 511 27 03

Deixeu un comentari