EXPOSICIÓ ITINERANT SOBRE PRODUCTES DE SUPORT A CORNELLÀ DEL LLOBREGAT

El proper  dia  13 de desembre es celebrarà  a la  Residencia Teresa Duran, a l’Av. Salvador Allende, 45   de Cornellà de Llobregat , una Jornada sobre productes de suport amb l’objectiu d’informar, orientar i assessorar a persones grans  i/o amb dependència i a les persones cuidadores,  sobre la utilització d’aquestes ajudes com a eina per millorar autonomia personal, com a prevenció  (evitar fractures, intervencions quirúrgiques. ..)   i/o evitar  la sobrecàrrega familiar.

La jornada constarà de  dues parts :

           1. EXPOSICIÓ  DE PRODUCTES DE SUPORT. L’horari de l’exposició és de 11 a 13h. Oberta al públic, però  principalment a les persones grans i a persones cuidadores.

Els productes de suport que s’exposaran correspondran a:Mobilitat i transferències (caminadors, pinces llargues, passamans, cadira multifunció…)

  • Activitats d’higiene i cura personal (alces de wàter, seient de dutxa, taula de banyera, cadira giratòria, aplicador de crema, pinta…)
  • Vestir (posamitjons, calçador…)
  •  Menjar (plat de banda ample, diferents tipus de gots i coberts …)
  • Cuinar (taula d’aliments, obrellaunes, agafador de paelles, …)
  • Comunicació i seguretat (amplificador de timbre de telèfon, mòbil de fàcil ús, telèfon amb números grans i fotografies, comandament de fàcil ús…)

L’equip d’experts del  Centre de Vida Independent  estarà a disposició dels interessats per respondre a les consultes que es plantegin.

          2. COMUNICACIÓ ADREÇADA A PROFESSIONALS DE L’ÀMBIT SANITARI I SOCIAL. Horari 13’30 a 15h.  Per aprofundir en el diagnòstic i la valoració de la persona, i en les seves possibilitats i capacitats. Decisió del producte/s adequats.

  • Presentació del Centre de Vida Independent
  • Metodologia de treball
  • Presentació del programa d’Adaptació funcional a la llar. Aquest programa té com a objectiu  afavorir que les persones grans o amb discapacitat puguin viure a casa seva el màxim de temps possible.

ENTRADA GRATUÏTA.

CAL CONFIRMAR L’ASSISTÈNCIA PER ASSISTIR A LA JORNADA PER A PROFESSIONALS

ORGANITZAT PEL CENTRE DE VIDA INDEPENDENT AMB EL PATROCINI  DE  LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA I LA FUNDACIÓ ONCE

AMB EL SUPORT DE  l’AJUNTAMENT DE CORNELLÀ DE LLOBREGAT, LA FUNDACIÓ PER A L’ATENCIÓ A PERSONES DEPENENTS I LA RESIDÈNCIA TERESA DURAN.

 

Amb el patrocini de 


 Tríptic

Deixeu un comentari