L’AVI renova la seva participació al Banc del Moviment de Barcelona

L’Associació per la Vida Independent ha col·laborat durant l’any 2022 amb l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de Barcelona, en la gestió del punt dret del Banc del Moviment. La valoració ha estat positiva, i l’associació renova la seva col·laboració pels primers 6 mesos del 2023.

L’Associació per la Vida Independent és una entitat sense ànim de lucre d’Utilitat Pública. Gestiona el Centre de Vida Independent, centre referent en l’adaptació funcional de la llar a Catalunya. Col·labora amb les administracions públiques per a la provisió de diferents serveis especialitzats dins de l’àmbit de l’adaptació funcional de la llar i els productes de suport per a la millora de l’autonomia personal.

El Servei del Banc del Moviment, Xarxa Solidària de Productes de Suport de Barcelona, és un servei municipal que ofereix productes de suport per a la mobilitat com ara: crosses, cadires de rodes, llits articulats o caminadors per a persones amb discapacitat i/o dificultats de moviment, de qualsevol edat, residents a Barcelona. També ofereix productes tecnològics de suport per a tot tipus de discapacitat, com ara dispositius per a l’ordinador o joguines adaptades. Funciona gràcies a la solidaritat de veïns, veïnes i entitats de la ciutat que donen productes per a la seva reutilització.

El servei per a l’any 2023 arrancarà el dia 8 de gener, ja que el servei del Banc del Moviment romandrà tancat durant les vacances de Nadal. Durant aquest període de tancament les persones que ho necessitin poden enviar un missatge a través del formulari d’atenció en línia. Les consultes i/o peticions rebudes seran ateses  a partir de la reobertura del servei el 9 de gener.