LA FUNDACIÓ ONCE CONCEDEIX AL CVI UN AJUT ECONÒMIC PER DUR A TERME UN PROJECTE DE TECNOLOGIA AVANÇADA

El projecte pilot “Validació de la Tecnologia de Teleassistència Avançada Seniordomo Prevennt” va iniciar el mes de gener de 2022 i finalitzarà a finals de desembre de 2022. Aquest, ha consistit en la implementació d’una eina de teleassistència domiciliària d’alta tecnologia i innovadora.

Hem fet valoració a 40 persones grans amb dependència i/o discapacitat de les quals s’ha seleccionat a 15 beneficiaris per fer l’estudi de la teleassistència avançada. El sistema està compost per un rellotge el qual els ha ofert prevenció, protecció i acompanyament, proporcionant una major autonomia i seguretat dins i fora de les seves llars.

El projecte, cofinançat per la Fundació ONCE ha obtingut uns resultats positius per als beneficiaris i les seves famílies i cuidadors/es els quals, ha permès oferir una solució/alternativa a l’hora de realitzar un seguiment no intrusiu sobre l’activitat diària de la persona i promoure la seva autonomia i millora de la qualitat de vida.