S’inicia el programa d’investigació per consolidar la solució de teleassistència domiciliaria innovadora SeniorDomo

Aquest programa d’investigació, impulsat per la Ramón Molinas Foundation (RMF), s’inicia al setembre de 2021 i finalitzarà a l’agost de 2022. Durant nou mesos, l’Associació per la Vida Independent estudiarà l’efectivitat de SeniorDomo Prevent en 20 usuaris. L’objectiu de la implementació és valorar i incrementar l’eficiència de la solució amb la finalitat d’oferir una eina de teleassistència domiciliària d’alta tecnologia i completament innovadora.

La Ramon Molinas Foundation impulsa i patrocina el programa d’investigació que té la finalitat de validar, perfeccionar i consolidar la solució. SeniorDomo és una plataforma de teleassistència domiciliària innovadora que realitza un seguiment de les persones que viuen soles d’una forma no intrusiva. D’aquesta manera, la solució permet que les persones puguin viure a la seva llar d’una forma segura, allargant la seva independència sense cap necessitat de conviure amb un cuidador les 24 hores del dia o d’internament en una residència.

Enllaços d’interès:
– Notícia RMF (CAST / CAT)
– Fitxa d’actuació del programa (CAST / CAT)
Pàgina web de Seniordomo