El CVI s’adhereix a la campanya de lluita contra l’ICTUS #CuidaElQue MésTimporta

Diverses entitats vinculades a la malaltia de l’Ictus, entre d’elles la Fundació Ictus, s’han proposat la sensibilització per prevenir, detectar i superar l’Ictus. El CVI s’hi suma per posar en relleu la importància i l’impacte de l’ictus.

Amb aquesta iniciativa, s’han creat diferents jocs per aprendre tot el necessari sobre aquesta malaltia. Podeu consultar la web de la campanya per accedir-hi.

1 de cada 4 persones adultes patirà un ictus al llarg de la vida

Davant d’un ictus, el temps és vida i cervell. Actuar ràpid pot salvar vides!

Des del CVI, som experts en proposar solucions a les persones per millorar la seva autonomia, seguretat i qualitat de vida. Com no pot ser d’una altra manera, reconeixem la cultura de la prevenció com a una d’imprescindible: Cal saber com detectar un ictus, i cal posar en relleu la importància de la rehabilitació.

Hem signat una carta d’adhesió a la campanya, que podreu trobar en el següent enllaç.