El projecte tecnològic del CVI, a Catalunya Ràdio

La tecnologia és una de les vies més prometedores i inexplorades per a portar una assistència de qualitat. És un camí que cal explorar molt seriosament, i cal fer-ho bé. El dia 8 d’Octubre vam tenir la oportunitat de parlar amb Mariola Dinarès i amb Marta Cristià, al programa Popap de Catalunya Ràdio. 

Durant els 15 minuts d’entrevista a Sandra Millet, la gerent del Centre de Vida Independent, vam poder parlar dels nous projectes tecnològics del CVI (el projecte de Visites Virtuals amb Mutual Mèdica, el de validació tecnològica de teleassistència avançada amb SeniorDomo…). 

També vam poder reflexionar sobre l’estat de l’adaptació aplicada a la tecnologia, així com del disseny universal i de les maneres en que l’avenç tècnic i tecnològic pot facilitar la vida de les persones, si s’aplica i dissenya adeqüadament. 

Podeu tornar a escoltar l’entrevista al següent enllaç: Entrevista completa Catalunya Ràdio