INICI DEL PROGRAMA TORNA A CASA AMB SUPORT… AUTONOMIA I SEGURETAT

El mes de juny varem iniciar al programa TORNA A CASA amb col.laboració amb el Consorci de Salut i Social de Catalunya. Està  adreçat a  persones grans que estan  ingressades en el centre sociosanitari  de Cotxeres  de Barcelona,  i al CSS Federiuca Montseny de Viladecans, que han de retornar al seu domicili.

OBJECTIU DEL PROGRAMA: Millorar la qualitat de vida de les persones grans ingressades en centres sociosanitaris, facilitant la tornada al seu domicili, introduint els productes de suport i tecnològics necessaris que els permetin millorar l’ autonomia personal, seguretat a la llar.

CARACTERÍSTIQUES DEL PROGRAMA

  • Valorar a la persona en el  Centre Sociosanitari
  • Visita al domicili amb la família
  • Instal·lació dels productes de suport a la llar i validació de la intervenció amb la persona usuària
  •  Al cap d’ un mes que la persona és a casa, l’equip  del CVI  fa el seguiment de la intervenció per comprovar el correcte funcionament dels productes  de suport i la seva utilització.

L’equip del CVI fa valoració de la persona  i dels productes de suport que realment poden adaptar-se millor a la seva situació i a la seva llar.

Que les  persones que estan en règim de convalescència  puguin beneficiar-se dels suport necessaris  que facilitin  el difícil procés de tornar al seu domicili amb seguretat i tranquil·litat.

El programa compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, la Fundació Serra i Santamans i la Fundació Óscar Rava.

Deixeu un comentari