Jornada sobre productes de suport per a persones amb mobilitat reduïda a Sant Cugat del Vallés

Sota el títol ‘Com a casa enlloc’ la Casa de Cultura acull diferents activitats el dimarts 27 de març.

La Casa de Cultura de Sant Cugat acull una jornada sobre productes de suport per a persones grans, amb discapacitat o amb dependència organitzada pel Centre de Vida Independent i patrocinada per   la Fundació ONCE

La jornada se celebra aquest dimarts, 27 de març, a partir de les 11 hores, i té per objectiu informar, orientar i assessorar a les persones grans i/o amb dependències i a les persones cuidadores, sota el títol Com a casa enlloc. La finalitat és afavorir la permanència de les persones en el seu entorn habitual; promocionar l’autonomia personal, l’envelliment actiu i l’atenció a les situacions de dependència; i prevenir riscos sanitaris per retardar el fet d’haver d’anar a una residència.

El curs és gratuït i obert a tothom.

Tríptic

 

logo once

Deixeu un comentari