EL PROJECTE “VIVE EN CASA CON AYUDA (AUTONOMIA Y SEGURIDAD) ” FINALISTA DE LA V EDICIÓ DELS PREMIS ESTEVE

La nostra entitat ha quedat finalista dins la categoria de l’Àrea d’Infermeria, en la V Edició dels Premis Esteve, amb el projecte ” VIVE EN CASA CON AYUDA” .

L’acte, organitzat per ESTEVE, tindrà lloc al Paranimf de la Universitat de Deusto i compta amb la col.laboració de l’Organització Mèdica Col.legial (OMC), el Consell General de Col · legis Oficials de Farmacèutics (CGCOF) i l’Organització Col · legial d’Infermeria (CGE ). Aquesta edició presenta una important novetat: per primera vegada, a més de l’Àrea Mèdica i de l’Àrea Farmacèutica, s’incorporen l’Àrea Infermera i l’Àrea de Pacient Crònic, amb l’objectiu d’adaptar a la realitat assistencial actual.

El jurat dels Premis està integrat per personalitats de reconegut prestigi del sector, representants d’associacions de pacients i professionals dels mitjans de comunicació. Les iniciatives guanyadores seran aquelles que hagin destacat per la seva innovació, originalitat i el seu impacte positiu en els pacients.

ESTEVE és un grup químic-farmacèutic amb una important presència internacional. La investigació constitueix el seu principal senyal d’identitat i compta amb un portafoli de projectes altament innovadors l’última finalitat és aportar respostes a necessitats mèdiques no cobertes adequadament.

Veure pàgina wep Premios Esteve

Resum del projecte

Deixeu un comentari