El Departament de Drets Socials atorga subvenció pel projecte: La Llar domòtica en benefici de les persones.

Per primera vegada, l’any 2022 el Centre de Vida Independent ha rebut una subvenció per part del Departament de Drets Socials, per dur a terme un projecte que aposta per les millores en tecnologia i domòtica a la llar del CVI com a centre valorador de referència.

El projecte consisteix en la implantació de nous sistemes domòtics dins de la pròpia llar del CVI i l’adquisició d’equipaments informàtics per donar suport a la millora tecnològica. A partir d’aquestes millores, es portaran a terme valoracions a persones amb dependència i discapacitat per mostrar quines adaptacions es poden realitzar a les seves llars amb els diferents elements tecnològics i domòtics.

El programa “La Llar domòtica en benefici de les persones” cofinançat pel Departament de Drets Socials i el Centre de Vida Independent, aposta per configurar el centre com una llar digital accessible on el nostre equip de professionals sanitari-social i tècnic, donarà assistència personalitzada a gent gran, persones amb dependència i discapacitat i investigarà les possibles solucions que permetin millorar l’autonomia d’aquests col·lectius.