Presentem l’estudi sobre l’adaptació funcional de la llar

El 31 d’octubre presentarem l’estudi d’avaluació de l’impacte social i econòmic del projecte d’adaptació funcional de llar de la gent gran i/o dependent de l’Ajuntament de Barcelona del 2012 al 2017, en commemoració del 10è aniversari de la creació de l’entitat.

 

En l’estudi s’analitza com l’adaptació funcional de la llar, a través de la prestació d’ajudes tècniques o la realització d’obres en els domicilis, pot tenir efecte en el retard en l’entrada en situació de dependència o en majors graus de dependència en persones d’edat avançada, a més de la contribució a incrementar la seguretat potenciant el desenvolupament autònom de les activitats quotidianes.

Presentarem l’anàlisi cost-benefici del programa tenint en compte la reducció esperada en les necessitats d’ajuda de terceres persones com a conseqüència de les actuacions dutes a terme. També es mostrarà el nivell de satisfacció que els beneficiaris manifesten respecte al programa.

L’acte tindrà lloc a la Sala d’Actes del centre Collserola de Mutuam (Passeig Vall d’hebron, 159 de Barcelona) el dijous 31 d’octubre a les 9h del matí i comptarà amb la presència de les persones de la Universitat de Barcelona encarregades d’elaborar l’estudi així com de membres del CVI que explicaran el projecte. 

Podeu confirmar assistència al correu electrònic: cvi@cvi-bcn.org o al telèfon 93 511 27 03 (9h a 18h).

Amb el suport de la Diputació de Barcelona

Resultado de imagen de diputació de barcelona logo

Deixeu un comentari