El CVI t’ajuda a sol·licitar les ajudes PUA 2021

IMPORTANT: El termini per a sol·licitar aquestes ajudes és del 22 de setembre al 21 d’octubre de 2021. És important no deixar-ho per a l’últim dia!

Us informem que s’ha obert la convocatòria Prestació social de caràcter econòmic de dret de concurrència d’atenció social a les persones amb discapacitat (PUA). Les dates en que està en vigor són d’avui a les 9h, 22 de setembre a les 14h del 21 d’octubre de 2021.

Aquest ajut està destinat a persones que han estat valorades de discapacitat abans dels 65 anys i que tenen alguna dificultat en el seu dia a dia, per tal de facilitar-los l’adquisició de productes de suport que puguin millorar la seva autonomia. També s’inclou ajuts per al transport i adaptació de vehicles entre d’altres.

Per facilitar la sol·licitud d’aquests ajuts, el Centre de Vida Independent ofereix visites del 22 de setembre al 15 d’octubre per tal de fer la valoració dels productes de suport que necessita la persona així com també el posterior assessorament per la tramitació.

Les visites es faran el dilluns tarda (15.00h a 17.00h), el dimecres matí (9.30h a 13.30h) i el divendres matí (9.30h a 13.30h). Tant les visites com l’assessorament estan subvencionats sense cost econòmic per a la persona usuària.

Podeu trobar tota la informació relativa a aquesta convocatòria al següent link:

https://web.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/Ajuts-del-Programa-datencio-social-a-les-persones-amb-discapacitat-PUA

Us facilitem el link de la llei i del document de sol·licitud, així com també el full d’autorització de pagament:

https://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/8506/1870905.pdf

https://web.gencat.cat/web/shared/OVT/Departaments/TSF/Documents_i_enllacos/DGAPD/127_-_Ajuts_del_Programa_d_atencio_social_a_les_persones_amb_discapacitat__PUA/2021/040cat_DSO_IM15192_V1-21.pdf

Per a més informació, no dubteu a contactar amb la nostra treballadora social Berta Craus al telèfon del CVI 935 112 703 o enviant un correu electrònic a cvi@cvi-bcn.org