Oberta la convocatòria dels PUA

Us ajudem a sol·licitar la prestació per a adquirir productes de suport per millorar l’autonomia de les persones amb discapacitat.

Us informem que s’ha obert la convocatòria Prestació d’atenció social a les persones amb discapacitat (PUA). Les dates en que estarà en vigor aquest 2019 són des del 18 de juny i fins el 19 d’agost.

Aquest ajut està destinat a persones que han estat valorades de discapacitat abans dels 65 anys i per tal de facilitar-los l’adquisició de productes de suport que puguin millorar la seva autonomia.

Per facilitar la sol·licitud d’aquests ajuts, el Centre de Vida Independent ofereix visites del 25 de juny al 25 de juliol per tal de fer la valoració dels productes de suport que necessita la persona i l’assessorament per la tramitació.

Les visites es faran el dilluns tarda (15.00h a 17.00h), el dimarts matí (9.30h a 13.30h) i el divendres matí (9.30h a 13.30h). Tant les visites com l’assessorament estan subvencionats sense cost econòmic per a la persona usuària.

Si voleu consultar els productes, podeu accedir al catàleg a través d’aquest enllaç:

Podeu trobar tota la informació relativa a aquesta convocatòria al següent link:

Us facilitem el link de la llei i del document de sol·licitud, així com també el full d’autorització de pagament:

Per a més informació, no dubteu a contactar amb la nostra treballadora social Berta Craus al telèfon del CVI 935 112 703 o enviant un correu electrònic a cvi@cvi-bcn.org

Deixeu un comentari