L’Associació per la Vida Independent ha estat declarada d’Utilitat Pública

La Generalitat de Catalunya ens ha atorgat aquest reconeixement per la nostra trajectòria i l’interès per a la societat en general de la nostra activitat.

Ens fa molta il·lusió comunicar-vos que el dimarts 16 de juliol vam rebre la notificació de la Generalitat de Catalunya que declarava l’Associació per la Vida Independent com a entitat d’Utilitat Pública.

Aquesta declaració es dóna a aquelles associacions que la seva tasca es considera d’interès general i que, per tant, tenen dret a gaudir d’uns determinats beneficis fiscals i econòmics, així com optar a subvencions que requereixen disposar d’aquesta declaració. A més, augmenten els avantatges per a les donacions d’empreses i persones jurídiques en l’impost de societats i premia a les empreses que mantenen les donacions a la mateixa entitat en anys consecutius. Tanmateix, les persones físiques que col·laboren amb l’entitat es podran beneficiar de fins el 90% de deducció de la seva donació a la declaració de l’IRPF.

Creiem que ser considerats d’Utilitat Pública és un gran reconeixement a la trajectòria i la tasca de l’Associació per la Vida Independent i n’estem molt satisfets perquè ens ajudarà a treballar més i millor pel col·lectiu de persones amb dependència i discapacitat.

Deixeu un comentari