You are currently viewing L’Associació per la Vida Independent ha estat declarada d’Utilitat Pública

L’Associació per la Vida Independent ha estat declarada d’Utilitat Pública

La Generalitat de Catalunya ens ha atorgat aquest reconeixement per la nostra trajectòria i l’interès per a la societat en general de la nostra activitat.

Ens fa molta il·lusió comunicar-vos que el dimarts 16 de juliol vam rebre la notificació de la Generalitat de Catalunya que declarava l’Associació per la Vida Independent com a entitat d’Utilitat Pública.

Aquesta declaració es dóna a aquelles associacions que la seva tasca es considera d’interès general i que, per tant, tenen dret a gaudir d’uns determinats beneficis fiscals i econòmics, així com optar a subvencions que requereixen disposar d’aquesta declaració. A més, augmenten els avantatges per a les donacions d’empreses i persones jurídiques en l’impost de societats i premia a les empreses que mantenen les donacions a la mateixa entitat en anys consecutius. Tanmateix, les persones físiques que col·laboren amb l’entitat es podran beneficiar de fins el 90% de deducció de la seva donació a la declaració de l’IRPF.

Creiem que ser considerats d’Utilitat Pública és un gran reconeixement a la trajectòria i la tasca de l’Associació per la Vida Independent i n’estem molt satisfets perquè ens ajudarà a treballar més i millor pel col·lectiu de persones amb dependència i discapacitat.

Deixa un comentari