Concepció Vila

Com ja se sap, és una gran sort quan arribes a gran, poder seguir vivint en el domicili de sempre, del que queden els millors records. I més important encara a la nostra edat, el coneixement profund i detallat de cada recó que hem anat adquirint al llarg dels anys, i que fa que la vivència sigui més fàcil. No obstant la pèrdua de capacitat es va fent important, i haig d’agrair que s’hagin trobat petits o grans elements que ajuden a desenvolupar les nostres tasques diàries i que així augmentin la seguretat per valer-nos per nosaltres mateixes. He de reconèixer que en la majoria d’ocasions ni sabia que existien.

Em van col·locar agafadors que faciliten la mobilitat, un seient per la banyera, un artefacte que fa més fàcil obrir les ampolles, per collir objectes del terra, etc.

Per tot això expresso la meva satisfacció i el meu calorós agraïment.