Isaac Amela

Hola, em dic Isaac, visc a Sant Feliu de Llobregat, tinc 41 anys i pateixo una malaltia neurodegenerativa anomenada Atàxia de Friedreich. Aquesta malaltia, entre moltes altres coses, em genera problemes d’equilibri i coordinació de moviments, cosa que em fa utilitzar cadira de rodes.  

Vaig anar fa un temps al Centre de Vida Independent per participar en un estudi sobre les possibilitats de domòtica lligada a aplicacions del mòbil. A mi totes aquestes coses m’agraden bastant i tot el que sigui facilitar les activitats de la vida diaria benvingut és. Jo a casa ja tenia algunes coses lligades al mòbil, però realment allà me’n van ensenyar moltes més i vaig poder veure una molt bona solució, de fàcil muntatge i cost assequible, que fa temps que buscava i que jo no tenia encara solucionada a casa. 

Jo, com he dit abans, tinc greus problemes de coordinació i em costava molt i molt posar la clau al pany de la porta per obrir i tancar. Bé, doncs allà vaig poder provar un pany que obre i tanca la porta amb el mòbil, cosa que em va facilitar molt la vida i em va donar molta més independència.

Ja fa uns mesos que el tinc instal·lat a casa i va de meravella

Moltes gràcies CVI!!!