LA FUNDACIO PER LA TERCERA EDAT CELSO COSTA COL·LABORA AMB LA NOSTRA ENTITAT

La Fundació per la Tercera Edat Celso Costa, col.labora amb l’AVI, per al programa d’Adaptació Funcional a la Llar 2013. El programa s’adreça a les persones grans amb dependència i amb discapacitat de la Cuitat de Barcelona. Prioritzant en aquelles persones que viuen soles o amb una altra persona dependent, amb escàs suport social i amb manca de recursos econòmics, derivats pels professionals dels Serveis Socials de l’Ajuntament Barcelona, treballadors/es socials de les Àrees Bàsiques de Salut de Barcelona i  coordinadors/es tècniques del servei d’Atenció Domiciliària. Aquest programa no té cap cost econòmic per als beneficiaris ni per les seves famílies

La col.laboració  de la Fundació Celso Costa, ha possibilitat  que 25 usuaris i les seves families poguessin millorar l’autonomia personal i la seva seguretat a la seva llar.

Web de l’entitat

Deixeu un comentari