EL CVI SURT AL PROGRAMA DE DE TV3 “VALOR AFEGIT”

El CVI,  va sortir al programa de TV3  Valor Afegit del dia 8 de juny, a l’ episodi  sobre empreses i entitats dedicades a l’envelliment actiu.

Na Sandra Millet, gerent de l’entitat,  va parlar sobre el projecte de teleassistència avançada (amb sensors) Ekauri, que s’està desenvolupat conjuntament amb EURECAT,  que permet que les persones grans puguin estar el màxim de temps vivint a casa seva, com a eina per a millorar la seguretat  i per allargar la independència dels  usuaris, possibilitant  als cuidadors o persona al càrrec fer un seguiment no intrusiu sobre la activitat general del seu dia a dia. És mitjançant aquest recull d’informació general,  que Ekauri pot observar irregularitats que poden  representar-se durant la jornada  i avisar al cuidador o persona al càrrec.

Deixeu un comentari