El CVI FORMA PART DEL GRUP DE TREBALL DEL ” WORKING GROUP ON MOBILE ACCESSIBILITY”

El dia 9 de juliol es va celebrar la primera reunió “Working Group on Mobile Accessibility” en el marc del Centre de Competència del M4all, a la seu de la Comissió del Mercat de les Telecomunicacions amb el suport de del Mobile World Capital Barcelona  i l’Institut Municipal de Persones amb discapacitat de l’Ajuntament de Barcelona , per tal de conèixer i estar al dia quant a accessibilitat es refereix a la telefonia mòbil amb la presència de moltes empreses especialitzades i les entitats de persones discapacitades. D’aquesta manera s’iniciarà un camí per a l’elaboració d’un document final amb pautes que garanteixin l’accessibilitat universal a la telefonia mòbil amb la participació de tots els agents implicats. En l’acte d’inauguració van estar presents Óscar Pallarols i Lluís Miret, l’MWCB, Ramon Lamiel, director de l’IMD de Barcelona i Gemma Pifarré, coordinadora de l’Àrea de Promoció de l’Accessibilitat de la Generalitat de Catalunya. De les necessitats i demandes del sector, el nostre president, Antonio Martínez; manifestar que gràcies a la multitud d’aplicacions i models de telèfons mòbils pràcticament no hi ha barreres sinó que aquestes estan en els abusius preus de les companyies mòbils tenint en compte que les persones sordes es troben amb serioses limitacions quan se’ls acaba la quota de gigabytes estipulat en els seus contractes, i també va demanar a les diferents administracions locals, comarcals, provincials, autonòmiques i estatal que coordinin estratègies comunes per al desenvolupament d’aplicacions per al servei d’emergències 112 i la teleassistència per a gent gran.
El CVI, encapçalat per  Sandra Millet i Lluïsa Pla, varen presentar “el model d’assistència personalitzada i recerca aplicada per una vida més autònoma”, dins del grup de necessitats i demandes del sector.
2
MOBILE WORD CAPITAL BARCELONA 2

Deixeu un comentari