El projecte “Tallers amb suport per millorar l’autonomia de les persones amb discapacitat”, ha resultat guanyador de la primera edició dels Premis FILADORA, en la modalitat del Distriste Horta-Guinardó.

Estem molt contents d’informar-vos que el nostre projecte ha estat un dels més votats per les bases de Barcelona En Comú i que, per tant, serà finançat per la primera edició de FILADORA.

Filadora, Fons Social i Solidari, l’ha posat en marxa Barcelona en Comú. Aquesta primera edició, elaborada per la comunitat d’ activistes de Barcelona En Comú, té com a objectiu fonamental aconseguir formes polítiques més accessibles, compromeses i properes al servei de la ciutadania.

El projecte guanyador del districte Horta/Guinardó, “Tallers amb suport per millorar l’autonomia de les persones amb discapacitat, va adreçat a persones que han patit una discapacitat sobrevinguda i que han tornat a casa seva, pero han de continuar el seu procés rehabilitador i habilitador. Majoritàriament molts d’ells tenen dificultats alhora de realitzar diferents activitats de la vida diària, per tant cal donar-los suport i cercar solucions perquè puguin restaurar al màxim les rutines i aprenguin noves formes de dur a terme les activitats de la llar, però també potenciar la mobilitat i fomentar la comunicació dels que utilitzen Sistemes Augmentatius i alternatius de Comunicació, i afavorir les funcions psíquiques i socials.

En nom del col·lectiu al qual representen volem donar les gràcies a les bases de Barcelona En Comú que han possibilitat aquest projecte.

 

 

 

 

 

Enllaç

 

Deixeu un comentari