Ja us podeu inscriure a les “Jornades de Productes de Suport de Disseny Obert (Baix Cost) 2022”

El 14 de maig de 2022, es duràn a terme les jornades de productes de suport de disseny obert (baix cost) en la seva última edició. La convocatòria està oberta des del 20 d’abril, i cal inscripció prèvia mitjançant aquest enllaç.

L’objectiu de les jornades és compartir coneixements per construir adaptacions que millorin les condicions de vida de les persones amb dependència o diversitat funcional. Es vol reconèixer la  iniciativa  dels mateixos interessats, les  famílies i professionals que els donen suport, que han enginyat recursos pràctics i que es poden reproduir a casa com a solucions a mida.

Des del CVI donem suport a aquestes jornades, i creiem que tenen rellevància en el sector. Així doncs, convidem a els i les professionals del sector, així com a les persones interessades, a acudir-hi durant el matí del 14 de maig.

Podeu saber-ne més aquí.