El CVI inicia un projecte web per orientar sobre l’Adaptació Funcional de la Llar

L’ajuntament de Barcelona otorga una subvenció a l’Associació per la Vida Independent, per tal d’assessorar en la creació d’una web per l’Adaptació Funcional de la Llar. Aquesta web, ha d’apropar els recursos a les persones interessades, per tal d’orientar-les en les diferents possibilitats de la llar adaptada. L’assessorament es realitzarà durant 2021, però la web no té data de llançament.

La web comptarà amb continguts audiovisuals (planells, imatges, o vídeos), per tal d’apropar la llar accessible a totes les persones que ho necessitin. En aquesta plataforma, s’identificaràn els punts conflictius de la llar, i es proposaràn diferents tipus de solucions de disseny universal, per a que la persona pugui adreçar-se als recursos que necessiti amb la informació adeqüada, veraç i experta.