You are currently viewing El CVI inicia un projecte web per orientar sobre l’Adaptació Funcional de la Llar

El CVI inicia un projecte web per orientar sobre l’Adaptació Funcional de la Llar

L’ajuntament de Barcelona otorga una subvenció a l’Associació per la Vida Independent, per tal d’assessorar en la creació d’una web per l’Adaptació Funcional de la Llar. Aquesta web, ha d’apropar els recursos a les persones interessades, per tal d’orientar-les en les diferents possibilitats de la llar adaptada. L’assessorament es realitzarà durant 2021, però la web no té data de llançament.

La web comptarà amb continguts audiovisuals (planells, imatges, o vídeos), per tal d’apropar la llar accessible a totes les persones que ho necessitin. En aquesta plataforma, s’identificaràn els punts conflictius de la llar, i es proposaràn diferents tipus de solucions de disseny universal, per a que la persona pugui adreçar-se als recursos que necessiti amb la informació adeqüada, veraç i experta.