EL PASSAT DIA 7 DE DESEMBRE, L’ASSOCIACIO PER LA VIDA INDEPENDENT VA REBRE EL PREMI COM A ENTITAT REFERENT QUE ATORGA L’ EUROPEAN INNOVATION PARTNERSHIP ON ACTIVE AND HEALTHY AGEING (EIP-AHA)

El passat dia 7 de desembre, la secretaria de la Junta Directiva de l’AVI  Sra.  Leticia Llobet,  va rebre  el guardó que reconeix  a la nostra entitat  com  referent  en envelliment actiu saludable.  L’acte va ser presidit pel  Comissari Europeu Sr. Gunther Oettinger  i pel  President del Comitè de les Regions Sr. Markku Markkula .  El lliurament  va  tenir lloc durant la Cimera Europea sobre Innovació Digital per i Envelliment  actiu i Saludable celebrat els dies 5,8,7, i 8  a   Brussel.les.

L’European Innovation Partnership on Active and Healthy Ageing (EIP-AHA) va ser l’encarregada de reconeixer a les regions  i entitats europees que han posat en pràctica solucions creatives i viables que milloren la vida i la salut de les persones grans, capaços d’aportar proves i exemples concrets de l’impacte dels nous enfocaments sobre el terreny.

 Informació ampliada

Resum de la reunió que varem mantenir les entitats catalanes i espanyoles 

Deixeu un comentari