TALLERS REALITZATS A L’EIS FERRAN TALLADA “APROPEM-NOS A LA DISCAPACITAT”

Durant els mesos d’octubre i novembre es varen varen realitzar al CVI uns tallers per als alumnes de l’Institut de Secuncària Ferran Tallada, del Districte d’Horta-Guinardó. Aquest aformació es va realitzar per donar  resposta a la demanda de formació del personal docent i  dels  estudiants de l’àmbit sociosanitari i social, sobre l’atenció a les persones amb discapacitat i dependència sobre    productes de suport i tecnològica  i per adquirir coneixements de les  dificultats que  es troben les persones amb diferents patologies alhora de dur a terme les transferències, els desplaçaments i la sedestació per tal de  trobar diferents propostes i/o solucions que permetin a la persona ser el més autònoma possible.

Aquesta formació ha comptat amb el suport de:

Sig_Compacta_RODONA-DIN_A4-COLOR-ALTA

Deixeu un comentari