Ortorent, nou col·laborador en el lloguer de productes de suport

El conveni de col·laboració amb Ortorent ens permetrà oferir millors productes de suport en opció de lloguer i apropar-nos a més usuaris.

El passat 13 de febrer vam firmar un conveni de col·laboració amb Ortorent, una empresa que té com a missió millorar la qualitat de vida de les persones a través del consell ortopèdic i oferint productes de suport en format de lloguer amb opció de compra.

Aquesta nova col·laboració ens permetrà ampliar els nostres serveis als usuaris que ja atén Ortorent i oferir a les persones que atenem productes de suport en format de lloguer, disminuint, així, les despeses inicials de la inversió que suposa fer accessible la llar.

En conclusió, seguim avançant en l’objectiu d’oferir al màxim de persones solucions per una vida independent.