Jornada sobre “La tecnologia avança com un nou concepte d’ajuda… Estem preparats?” Casal de Metge el dia 17 de maig

La jornada ha tingut com a objectiu de donar a conèixer experiències de treball conjuntes en l’ús de tecnologia per millorar l’autonomia de les persones a través d’eines professionals i d’ajuda a la presa de decisions. A partir d’aquest aprenentatge, s’obren noves línies de treball sobre com la societat veu el futur i quins reptes es plantegen respecte a l’aplicació de tecnologia d’ajuda en l’àmbit social.

Durant la jornada Alzheimer Catalunya i Centre de Vida Independent han compartit diferents experiències d’acompanyament mitjançant seguiment remot i personalitzat d’usuaris amb dependència, malalts d’Alzheimer que viuen sols i que es troben en fases inicials de la malaltia. Aquesta col·laboració ha permès evolucionar el producte fins al seu estadi actual, en que està validat pels professionals d’atenció social i sanitària.

Número de persones assitents: 255

Programa_Jornada_cat

Nota de premsa

Presentació Sr. Sr. Miquel Rey, Director General de Negoci d’Eurecat Presentació EKAURI Presentació Dra. Torrents Presentació EKAURI panoràmica del debat

 

 

 

Deixeu un comentari