El projecte “Validació de caminadors elèctrics motoritzats” ha estat un dels guanyadors de LA FILADORA, en l’apartat d’accions de ciutat.

Ens fa molta il·lusió informar-vos que el nostre projecte Validació de caminadors elèctrics motoritzats ha estat un dels més votats per les bases de Barcelona en Comú. És a dir que serà finançat per . Per veure els resultats .

El projecte guanyador,  Validació de caminadors elèctrics motoritzats,  té com a objectiu millorar l’estat de salut i la integració social del col·lectiu indicat, mitjançant la validació d’un caminador motoritzat elèctric sostenible, que estimularà al desenvolupament les seves capacitats i tindran més confiança en poder mantenir l’activitat social a la seva comunitat.

La Filadora, és un  programa per impulsar projectes d’entitats i d’iniciativa ciutadana que enforteixin el teixit social dels barris i la ciutat, i que es nodreix de la diferència entre el sou que reben els càrrecs electes de Barcelona En Comú (alcaldessa i regidors) i el que cobren realment segons el seu  codi ètic.

Els principals objectius de La Filadora són:

  • Enfortir el teixit social de la ciutat
  • Impulsar processos d’autogestió, coproducció i reivindicació social
  • Posar la política al servei de la ciutadania

 

Veure més informació

Deixeu un comentari