L’Ajuntament de Barcelona aprova el projecte del CVI en l’àmbit de l’Economia Social i Solidària

En aquest any 2022, l’Ajuntament de Barcelona ha atorgat al Centre de Vida Independent una subvenció per al projecte “Pràctiques Domòtica i Tecnologia UPC/CVI. Es tracta d’un projecte on es firmarà un conveni, perquè l’estudiant pugui cursar les pràctiques de 4rt curs d’Enginyeria Informàtica a la llar del centre.

L’alumne podrà ampliar els seus coneixements relacionats amb la domòtica, noves tecnologies i coneixements relacionats amb l’expertesa de l’entitat. A més a més, les pràctiques seran remunerades i tindrà la oportunitat d’integrar-se en un equip de treball interdisciplinari.

El projecte, cofinançat per l’Ajuntament de Barcelona i el CVI, fa més de 10 anys que l’entitat va apostar juntament amb la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), considerar els elements com la domòtica o la robòtica, ajuts molt útils per a les persones que presenten necessitats en les activitats de la vida diària.