El Centre de Vida Independent es trasllada a una nova ubicació

Estimats col·laboradors i amics, 

Els qui heu conegut de primera mà el Centre de Vida Independent, us sorprendrà veure com està actualment: Sense mobiliari i amb tot empaquetat en caixes. El Centre de Vida Independent es trasllada a una nova ubicació. De moment, heu de saber que, a partir de l’1 de juliol del 2022, ens trobareu a la següent adreça: Carrer Sancho de Àvila, 52, 1r, 08018 Barcelona.

Mentre acabem de ultimar els preparatius, sapigueu que es mantenen totes les prestacions i instal·lacions que ja coneixeu de l’anterior centre. Cap projecte en curs es veurà afectat per aquest trasllat. Durant el dia 29 de juny, però, es preveu que hi hagin talls en la línia telefònica. Si heu de contactar-nos, si us plau feu-ho via email.

Durant l’estiu i els primers mesos de la tardor, acabarem de fer-vos arribar tota la informació. Venen temps molt interessants, carregats de projectes i innovació. Estigueu atentes!

Atentament, l’equip del CVI.