Els tallers i xerrades del 2020 arriben al CVI

El CVI comença les xerrades i els tallers de cuina per al 2020. Us podeu apuntar a través del mail cvi@cvi-bcn.org o trucant al telèfon de contacte. Les activitats són gratuites gràcies a la col·laboració de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (@BCN_accessible) i a la Diputació de Barcelona (@diba).

Els tallers de cuina es duen a terme a la cuina del CVI. La cuina està adaptada, és de fàcil accés, i on podem trobar els productes de suport destinats a la realització de l’activitat. En aquest espai, tenim la possibilitat de controlar l’entorn amb domòtica, armaris i  taules on podem graduar l’alçada, llums, cortines i finestres que podem controlar amb la veu o amb commutadors i comandaments.

Les xerrades, destinades a gent gran i/o als seus cuidadors, estàn pensades per donar estratègies, nous productes de suport o bones pràctiques per a la millora de l’autonomia, la seguretat a la llar, i la millora de la qualitat de vida del dia a dia.

Apunteu-vos als tallers de cuinada adaptada i a les xerrades, a partir del mes de març!