CVI-ADR-SCHNEIDER PRESENTARAN AL M4ALL DAY UNA APP PER CONTROLAR I VISUALITZAR L’ ENTORN DENOMINADA “CONTROL DE CASA FÀCIL PER A TOTS”

El m4all day tindrà lloc el dia 21 de setembre, coincidint amb la 18a Mostra d’Associacions de Barcelona que se celebra durant les festes de la Mercè. Aquesta edició centrarà l’atenció en l’accessibilitat a les solucions mòbils que ajuden a millorar la qualitat de vida de les persones. Totes les activitats de la jornada tindran lloc al Mobile World Centre, així com en un estand situat a la Plaça de Catalunya.

La presentació de l’app que ha realitzat el CVI-ADR-SCHNEIDER, l’hem titulat CONTROL DE CASA FÀCIL PER A TOTS,  tindrà lloc a la planta 1 de l’edifici (exposició).

Descripció: See -Home és una aplicació per controlar i visualitzar, de forma senzilla i fàcil, habitatges que incorporin instal·lacions domòtiques. Permet el control total de llums, clima, motors de persianes, vàlvules d’aigua o gas, etc . A més disposa d’una gran capacitat de personalització per adaptar-se als diferents perfils d’usuaris i llars. Aquesta visualització i control per adaptar es pot dur terme des de l’habitatge o mitjançant connexió remota a través de xarxes mòbils.

Activitats del m4all day:

– Workshop. Es presentaran 10 solucions mòbils en l’àmbit de l’accessibilitat, ja sigui de maquinari o programari.

– Demostració App. En una zona habilitada, 9 empreses del sector de l’accessibilitat realitzaran una sèrie de demostracions sobre el funcionament i les possibilitats que ofereixen les seves eines

– Demostració  Handheld/devices. S’ habilitará una zona per a l’explicació i demostració de les característiques tècniques de dispositius mòbils  en l’ àmbit  de l’ accesibilitat.

Programa d’activitats

http://mobileworldcapital.com/cat/pagina/74

Deixeu un comentari