LA FEDERACIÓ FATEC I ALZHEIMER CATALUNYA FUNDACIÓ, VAREN FORMALITZAR LA SEVA INCORPORACIÓ COM A SOCIS DE L’AVI.

El dia 16 de juny la Federació d’Associacions de Gent Gran de Catalunya (Fatec)  va formalitzar la seva incorporació com a soci de l’AVI. Com a representant de FATEC  va signar  el  president el Sr. Mario Cugat Leseus , i com a representant de l’AVI va signar la presidenta la Dra. Ma. Asunción Torrent.

FATEC que agrupa les associacions de persones grans del nostre país, ja siguin llars i casals com també associacions especialitzades d’altres tipus, sempre que estiguin integrades per persones grans. La Fatec promou activitats i accions a favor de la promoció de les persones grans a la nostra societat.

Fotografies de l’acte

CIMG5218CIMG5223CIMG5216

Aquest mateix dia 16, també es va formalitzar la incorporació com a soci de l’AVI ALZHEIMER CATALUNYA FUNDACIÓ.  Com a representants de l’AVI va signar la presidenta la Dra. Ma. Asunción Torrents  i com a representant d’ALZHEIMER CATALUNYA  la presidenta la  Sra. Eulàlia Cucurella Fabregat.

ALZHEIMER CTALUNYA, és una entitat  formada per professionals amb la finalitat d’informar, assessorar i acompanyar les persones afectades per una demència, els seus familiars i els professionals del sector, ajudant-los a enfrontar i gestionar els canvis i les noves situacions que comporta l’evolució de la malaltia.

Fotografies de l’acte

CIMG1919 CIMG1917 CIMG1915

Deixeu un comentari