La Plataforma Virtual del CVI es fa realitat amb l’ajuda de la Fundació ONCE

La plataforma virtual és un nou ecosistema virtual que permetrà fer realitat les visites virtuals del CVI. És un sistema que ens apropa al territori i elimina les barreres de la distància. També, ens permet fer el treball assistencial de forma segura, en temps de pandèmia.

Aquesta plataforma no seria possible sense l’ajut de la Fundació ONCE, que ha finançat aquest projecte d’innovació i recerca tecnològica. Des del CVI volem agraïr a la Fundació que hagi fet possible crear la plataforma.

El sistema de software està sent desenvolupat per inLab FIB, que és el laboratori d’innovació i investigació de la Facultat d’Informàtica de la Universitat Politècnica de Catalunya, especialitzat en les últimes tecnologies TIC.

Pots conèixer més el projecte i les seves fases de desenvolupament fent clic aquí. Per conèixer més sobre la tasca social que realitza la Fundació ONCE, pots visitar la seva web.