EL CVI VA PARTICIPAR A LES JORNADES “SERVEIS I EINES PER A LA VIDA INDEPENDENT”, QUE VAREN TENIR LLOC ELS DIES 14 I 15 DE NOVEMBRE

L’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, ha organitzat  les Jornades “Serveis i eines per a una vida independent”, que vàren tenir  lloc els  dies 14 i 15 de novembre, de 17 a 19 h (dia 14) i de 10 a 14 h (dia 15).

Durant les Jornades es va presentar l’estudi “Avaluació de l’impacte social del Servei Municipal d’Assistent Personal de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat”, es varen realitzar diverses taules rodones sobre experiències de vida independent de persones amb discapacitat, i s’exhibiran alguns productes que faciliten la vida independent.

Les Jornades tindran lloc al Parc Tecnològic Barcelona Nord, c/ Marie Curie, 8.

El CVI va participar a la mostra portant un i-walker desenvolupat per la UPC (caminador) que s’està provant. Articles de la casa Roca (plat de dutxa) i/o Schneider (app accessible per controlar la domòtica d’una casa, Ipad amb l’aplicació) panell i vídeo.

Programa en format PDF accessible.

CIMG8199 CIMG8200 CIMG8201 CIMG8204 CIMG8210CIMG8225

Deixeu un comentari