La Vanguardia. Llar, dolça llar

Més de sis-centes persones majors de la ciutat, amb dependència i/o discapacitades, podran adaptar les seves llars i continuar vivint en elles

Qui més qui menys està d’acord amb la frase: “Llar, dolça llar”, i especialment quan es tracta de persones majors amb dependència i /o discapacitades. Perquè aquestes persones no hagin de deixar la seva llar i traslladar-se a una residència per problemes de mobilitat, autonomia o seguretat en l’habitatge, l’Ajuntament de Barcelona ha armat un conveni amb l’Associació per la Vida Independent de 800.000 euros. Arran de l’acord es duran a terme diferents obres, -com col·locar passamans, rampes i altres adaptacions que permetin la mobilitat-, per adequar els habitatges a les necessitats dels més grans.

La Vanguardia 30 jun 2012

Deixeu un comentari