EL CVI PARTICIPARÀ A LA XXIV QUINZENA DE LA SALUT PER A GENT GRAN, DEL 2 AL 16 DE JUNY. ORGANITZAT PER L’AJUNTAMENT DE BARCELONA – SANTS-MONTJUÏC-

En el marc de ” LA QUINZENA DE SALUT PER A LA GENT GRAN”, es realitzara durant els dies del 2 al 16 de juny unes  xerrades al  CAIXAFORUM, on  s’abordaran temes vinculats a l’envelliment i les orientacions sexuals, instruments jurídics per a protegir-nos, l’aparell digestiu, la importància de l’autoestima, la farmaciola de fitoteràpia.  Pel que fa a les activitats programades, es farà una visita al Centre de Vida Independent , tres sortides a peu, una visita al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC), visita a les instal·lacions del TRAM -el tranvia de Barcelona-, un ball i una visita a l’exposició “Mediterrani, del mite a la raó”, al CaixaForum.

La inscripció és gratuïta i es pot fer del 12 al 23 de maig a Participació de la Gent Gran (ludoteca Olzinelles). C. de la Constitució 2-8. De dilluns a divendres: de 10 a 12 h i de dilluns a dijous: de 16 a 18 h. Us podeu informar als telèfons 93 422 00 70 o 93 422 24 09 o a tots els casals municipals de gent gran del Districte.

Enllàç a la web de l’ajuntament  

Programa

Deixeu un comentari