El CVI organitza uns tallers de cuina per a persones amb mobilitat reduïda

  • El Centre de Vida Independent organitza tallers per a persones amb mobilitat reduïda que necessiten noves estratègies o productes de suport

Les persones amb mobilitat reduïda que ja saben cuinar però necessiten productes de suport o resoldre determinades dificultats per a la seva activitat amb noves estratègies poden assistir a aquests tallers gratuïts subvencionats per l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, on es podran vivenciar les activats de cuina amb els productes de suport adequats a les seves necessitats i/o dificultats.

Els tallers consten d’una única sessió de tres hores que s’oferirà els dies :  22 de novembre , 3 de desembre  i 10 de desembre. No es tracta d’un curs amb tres sessions, sinó de sessions úniques i amb els mateixos continguts.

Les dates i hores de les sessions són:

  • 26 de novembre, de 10 a 13 h
  • 3 de desembre de 15 a 18h. 
  • 10 de desembre, de 10 a 13 h

Hi ha un màxim de cinc places per sessió, de manera que si esteu interessats us recomanem que feu la inscripció amb rapidesa.

Les inscripcions es poden realitzar a partir del dia 20 de setembre, al telèfon 93 511 27 03, o per correu electrònic a cvi@cvi-bcn.org, fent constar a l’assumpte “Taller de cuina” i la data del taller que es vol realitzar (per exemple: “Taller de cuina 22 de novembre”).

Els tallers tindran lloc a les instal·lacions del Centre de Vida Independent:
Passeig Vall d’Hebron, 159-169
Tel. 93 511 27 03

Sig_Compacta_RODONA-DIN_A4-COLOR-ALTA

 

Deixeu un comentari