OBERTA LA CONVOCATÒRIA PUA 2015

Des del CVI volem informar-vos que ja està oberta la convocatòria del Programa d’atenció social a les persones amb discapacitat (Ajuts PUA) per aquest 2015. El període de presentació dels Ajuts està obert des d’ahir dia 10 de Març fins el proper 9 de maig de 2015. És important tenir en compte que el dia 9 de Maig és dissabte pel que la sol·licitud a través d’oficines i registres només serà possible fins al 8 de maig. I, en el cas que es faci per correu postal, fins al dia 9.

Els requisits que han de complir les persones amb discapacitat, per tal de poder sol·licitar-les són:

– Estar empadronat i tenir residència legal en un municipi de Catalunya durant cinc anys, dos dels quals han de ser immediatament anteriors a la data de presentació de la sol·licitud.

– Tenir reconegut el grau de discapacitat igual o superior al 33% o, en tot cas, haver presentat la sol·licitud de valoració o de revisió de grau de discapacitat abans de la publicació de l’ordre de convocatòria (9 de març). O bé ser beneficiari d’una pensió de la seguretat social d’incapacitat permanent en el grau total, absoluta o gran invalidesa, o pensionista de les classes passives.

– La discapacitat ha d’haver estat valorada abans dels 65 anys de la persona beneficiària.

Us adjuntem a la notícia la disposició publicada des del Departament de Benestar Social i família amb les bases de la convocatòria.

En el cas que tingueu alguna consulta al respecte no dubteu a posar-vos en contacte amb la nostra treballadora social: Berta Craus.

Convocatòria

Deixeu un comentari