EL CVI HA ESTAT PRESENT AL FÒRUM AAL, QUE ES VA CELEBRAR ELS DIES 8 AL 12 DE SETEMBRE DE 2014 A BUCAREST – RUMANIA-

El CVI  ha participat al Fòrum AAL, presentant el projecte d’investigació ASSAM,  realitzat per:

  • Alemanya: German Research Center for Atitificial Intelligence (DFKI GmbH), Humanelektronic GmbH, Johanniter-Unfall-Hilfe EV i Neustria mobile solutions GmbH.
  • Holanda: La universitat de Utrech School of the Arts, End-user OrganisationStichingBartiméus Accessibility.
  • Espanya: La UniversitatPolitècnica de Catalunya, Ecobike, SL, Lifantevehiches SA i el Centre de Vida Independent.

El Fòrum AAL és l’esdeveniment anual d’aparador per a les persones involucrades en els projectes del programa conjunt AAL i la comunitat AAL. És la connexió central del programa conjunt AAL a la Comunitat. Aquesta comunitat inclou els responsables polítics, els desenvolupadors de TIC, fabricants, professionals de la salut, els comissionats, empreses, empreses de capital risc, tecnòlegs, acadèmics, dissenyadors, cuidadors i, per descomptat, els adults majors. El seu objectiu és exposar i demostrar solucions TIC existents o en desenvolupament (productes i serveis), promoure la creació de xarxes dins de la comunitat, fomentar l’interès d’altres sectors en l’àmbit de la AAL, provocar el debat i la discussió sobre diversos temes i destacar nous o emergents desenvolupaments en la zona per informar la comunitat AAL.

foto 1foto 2foto 3

Deixeu un comentari