AMPLIACIÓ DELS HORARIS DE VISITA AL CVI I TALLERS PER ALS IES

Aquest curs hem ampliat els dies destinats a la formació , ja que ens hem trobat que el primer trimestre s’ha omplert molt ràpid, doncs cada any sou més els que torneu al CVI amb nous alumnes. Per nosaltres és una satisfacció  poder-vos oferir aquest tipus de visites, i per això durant els mesos de Gener i Febrer del 2016 , hem reservat també els divendres al matí de  9.30 a 13.30, per tal de poder facilitar-vos la feina a l’hora d’organitzar les sortides.

Recordeu que des de fa un temps us oferim dos tipus de visites  :

  • Visita al CVI.

Es fa un recorregut per totes les habitacions del pis i es veuen i comenten les ajudes per cada cas.  Depenent del que participin els alumnes la visita dura entre 45 i 60 minuts.

El grup és màxim de 15 alumnes més professor, ja que les habitacions són de mida real. Si són més , hauríem de fer diferents grups.

  • Tallers.

Els tallers, estan pensats per grups de màxim 12 alumnes i tenen una durada de dues hores.  Són totalment pràctics i els permet experimentar des de la vivència les limitacions amb que es troben les persones amb diversitat funcional.

Hi ha tres tipus de tallers:

  • Activitats de la vida diària
  • Transferències , sedestació i desplaçaments.
  • Comunicació.

Informació

Deixeu un comentari