XERRADES A CASALS I CENTRES CÍVICS PER A GENT GRAN PER POTENCIAR L’ENVELLIMENT ACTIU I SALUDABLE : MANTENIR L’AUTONOMIA I L’ACTIVITAT

OBJECTIUS DEL PROJECTE;

informar i conscienciar a la gent gran  d’aquells aspectes que  poden contribuir a millorar la seguretat personal,  la seguretat a la llar i autonomia.

Hi ha una sèrie de mesures que els nostres grans poden adoptar i incorporar com hàbits en la seva vida quotidiana per evitar els accidents

Per tant ens sembla important impartir formació per aconseguir:

  • Potenciar l’autonomia i l’activitat
  • Fomentar la seguretat a la llar.

Mitjançant activitats vivenciades serviran per fomentar i promoure l’activitat de la persona dins la llar de forma autònoma i  seguretat , en la realització d’activitats de la vida diària sense risc de caiguda. En aquesta línia, l’objectiu de les activitats proposades  és doble: d’una banda, explicar com podem mantenir l’activitat de les AVD a casa  per ser més autònoms i per l’altre saber quines són les circumstàncies per les quals es produeixen amb més freqüència els accidents.

La formació teòrica  estarà  guiada i impartides per l’equip de professionals  de l’AVI/CVI, format per: ATS/fisioterapeuta, pedagoga/logopeda terapeuta ocupacional i treballadora social.

LLOC ON ES DURAN A TERME LES XERRADES:

  • AL MATETX CENTRE CÍVIC/ CASAL

triptic

POSTER 2

Amb la col.laboració de la FATEC

 

 

I el suport de

 

Deixeu un comentari